Bella Vallis, Queen of Desserts

Evelien Debelva is een enthousiaste jongedame die al van kindsbeen dol is op koken. Reeds op jonge leeftijd keek ze zorgvuldig toe hoe haar moeder taarten bakte en zodra ze kon lezen, verslond ze het ene kookboek na het andere en probeerde ze allerlei recepten uit. Evelien bleef echter op haar figuurlijke honger zitten en besloot al gauw om zelf recepten te creëren… en met succes!

Evelien studeerde hotelmanagement en volgde gelijktijdig een cursus restauranthouder in avondschool. Als er desserts gemaakt moesten worden, stond zij altijd op de eerste rij en het duurde dan ook niet lang alvorens ze -terecht- de naam 'Queen of Desserts' aangemeten kreeg.

Uiteindelijk is Evelien gestart met Bella Vallis, een eigen bedrijfje, waardoor het mogelijk is om bij haar een heleboel lekkere zoetigheden te bestellen. Wat maakt Bella Vallis nu zo bijzonder en misschien zelfs uniek? Haar persoonlijke en klantgerichte aanpak,  de originaliteit en creativiteit die afspat van al haar baksels, de democratische prijzen, maar bovenal… de passie die doorsmaakt in élke bereiding.  Evelien geeft een persoonlijke touch aan elke creatie waardoor zowel de smaak als het uitzicht je steeds opnieuw versteld doen staan. Je kan het zo gek niet bedenken of Evelien kan het maken en telkens weer met een schitterend eindresultaat om je vingers bij af te likken.

De mogelijkheden zijn legio, maar op de website van Bella Vallis (www.bellavallis.be) vind je alvast een voorsmaakje van een aantal lekkernijen die Evelien reeds gemaakt heeft. Hou zeker ook haar Facebookpagina in het oog!

Op zoek naar overheerlijke patisserie voor elke gelegenheid? Bella Vallis smaakt naar meer!


Hieronder enkele foto's van de eigen creaties van Bella Vallis: 

Halloween

 
Verjaardag kind (gepersonaliseerd)


Boeket van cupcakes
Liefs,
Maaike

Reacties

Populaire posts