Hotspot in Mechelen: Expression

Hoi iedereen!


Aangezien we zelf op school in Mechelen zitten, leek het mij een tof idee om eens een hotspot in Mechelen met jullie te delen.

Vlak voor het station van Mechelen vind je koffie- en cocktailbar Expression. De meeste mensen ( vooral studenten) gaan vaak iets drinken in het cafe hiernaast, De Prof, maar Expression is minstens een even goede locatie om gezellig bij te praten met vrienden.De zaak is heel gezellig ingericht (denk aan toffe lampjes, kussens, rustige kleuren,...) en je kan er zowel in zeteltjes als op krukken zitten. Wat deze zaak net iets specialer maakt dan andere koffiebars, is de grote leestafel achteraan. Deze is ideaal om rustig een boek te lezen of te studeren. Hier staat ook een grote boekenkast met zowel leesboeken als tijdschriften en kranten. En ook al ligt de zaak in een zeer drukke buurt, daar heb je eens je binnen bent helemaal geen last van.
Er worden dus voornamelijk cocktails en koffie geserveerd. Zelf ben ik helemaal geen cocktail drinker maar de kaart is zeer uitgebreid en ik veronderstel dat deze stuk voor stuk erg lekker zijn. De koffie (en andere warmen dranken) heb ik dan wel al enkele keren geproefd. Het aanbod warme en koude dranken is zeer groot: van iced coffee tot chocomelk en verschillende soorten thee tot biologische frisdranken. Je kan je koffie en thee 'personaliseren' door er bijvoorbeeld kaneel of een smaakje aan toe te voegen: er is keuze uit heel veel verschillende siropen als shot kunnen worden toegevoegd.

Mijn favorieten zijn:

 • Chai tea latte met honing
 • Latte machiato, zowel koud als iced met een shot karamelsiroop
 • Charlie's frisdrank met açaï bessen en munt
Je kan bij Expression ook terecht voor een hapje: naast dagverse cake en verse soep staan er ook heel wat panini's en bagels op de kaart. 

Handig om te weten: je kan alle warme dranken ook bestellen als take-away. 


Liefs,
Alicia

Reacties

 1. Wij willen u erop wijzen dat wij bepaalde personen en bedrijven vertegenwoordigen die geld willen investeren in winstgevende projecten of door leningen te verstrekken aan personen die financiering nodig hebben.

  E-mail: Contact@cfi-info.com
  E-mail: Directeur@cfi-info.com
  Website: https://cfi-info.com

  Neem contact met ons op voor meer informatie.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts