Hey lieve mensen!

Ik heb vanmiddag de heerlijke onbijtcake van Pascale Naessens gemaakt.
Hij is absoluut heel lekker , ideaal voor ontbijt of als gezond tussendoortje.

Moet je zeker eens proberen!



Dit heb je nodig:

1 kop gebroken lijnzaad
2 koppen havermoutvlokken
1 kop kokosmelk
1 kop gemengde noten
1 appel
150 g bessen (vers of diepvries)
honing(optioneel)

bakpapier


Zo ga je te werk:

Doe het gebroken lijnzaad in een kommetje en giet er water bij
tot de zaadjes net onderstaan. Laat wellen.
Hak de noten grof en snijd de appel in blokjes, de schil mag eraan blijven.
Meng alle ingrediƫnten in een kom: de havermoutvlokken , de kokosmelk,
de appelblokjes, de noten, de bessen en het gewelde lijnzaad.
Houd nog wat bessen apart voor de afwerking. Leg wat bakpapier in een cakevorm
of ovenschaal en lepel er de dikke brij in. Duw wat bessen bovenaan in de brij.
Zet 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180° C.
Voor de zoetebekken: giet er de laatste 5 minuten wat honing over, dat geeft ook een
mooie glanzende afwerking(maar eigenlijk hoef je geen extra zoet toe te voegen, het
is al zoet genoeg door het fruit)

Smakelijk!

Veel liefs,
Keshia

Reacties

Populaire posts